Troensehaven

DSC05595-001Det er altid godt med ny inspi­ra­tion. Den tankede vi op i Troense­haven på Tåsinge en dejlig søndag med lidt sol­skin og som­mer i luften. Værten var travlt optaget, så Helle Troelsen snakker vi nok med en anden dag. I stedet delte vi kaf­febænken med to dejlige men­nesker, der havde taget turen fra Sjæl­land (og vist var på vej hjem fra fam­i­liebesøg i det søn­der­jyske), med Insta­gram­pro­filen @mansgarden.

DSC05619

Troense­haven er meget vel­pro­por­tioneret og trods tørken dejlig frodig med mange fine detal­jer. Vi tog høn­seind­heg­nin­gen med hjem — som idé — sam­men med andre fine detal­jer. Så vi udvider nok med lidt høns næste sæson. Det har vi haft før, og det er vældigt hyggeligt og æggivende. Ihvert­fald indtil de bliv­er for frit­gående og for famil­iære og skal skubbes ud af huset med en kost.

DSC05602

Denne gang kom­mer de til at trives i en større ind­heg­n­ing sam­men med fårene. Men først skal orangeriet/havehuset bygges færdigt, og der er meget andet vi stadig gerne vil have på plads. Ikke så meget af hen­syn til frem­tidi­ge høns og deres æstetiske sans, men sim­pelthen for at gøre noget færdigt, før noget nyt påb­eg­y­n­des.

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: