Stopper det aldrig?

Imponerende vejr, som ikke ser ud til at ville stoppe. Men på et tid­spunkt bliv­er det vel rigtigt efterår. Jeg var lige ved at skrive forår, — så meget sny­der vejret mig her midt i okto­ber. Men end­nu er det ikke nød­vendigt at trække ind i have-annek­set og drikke kaf­fen.

Koi-karperne skal snart i dvale for vin­teren, men så længe det er så varmt, er de stadig aktive. Det er jeg også. Der er plantet nye Asters, som gerne skal give lidt mere farve i efterårsmåned­erne fre­mover. Staud­er er fly­t­tet til sted­er de gør mere nytte. Sådan kan man blive ved. Det er også det, der gør det skønt at have have.

 

Have hele året

Det er en god idé at iagt­tage haven på alle årstider, og se efter om der er et bed eller områder, der kan forbedres på netop den årstid. Selvom mange staud­er og som­merblom­ster forsvin­der hen på efteråret og til vin­ter, vil jeg se hvad der kan løfte haven der, så den altid har noget at byde på. I vin­ter­pe­ri­o­den vil det ofte være sted­seg­rønne buske, som buks­bom og taks, der kan være med til at gøre haven lev­ende. Men der er vi ikke end­nu.

Mormors æblekage

I mor­gen vil jeg plukke æbler til æblek­age. Mere om det i tors­da­gens medlems-video. Inden da vil jeg nyde en kop kaffe efter en velover­stået dag i haven.

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: