Sommerferie og kunstskole i haven — nu også online

Som­mer­fe­rien nydes i haven. Og timin­gen er god, selvom det med var­men måske er lidt i overkan­ten 🙂 Man skal dog ikke klage. Bare der kom­mer en dråbe regn som kan holde dyr, insek­ter og planter sunde.

Stor­blom­stret Tageth­es.

Online kunstskole fra haven

Udover som­mer­ferie, så har Ann-Lis­beth udvidet sin kun­st­skole til også at have online under­vis­ning. Det kan du se mere om i videoen herun­der.

Kun­st­skolen lig­ger i haven, så kur­sis­terne kan nyde den også. Og nu udvides aktiviteterne så også til online under­vis­ning. indimellem med glimt fra haven. Der under­vis­es i alle grundlæggende teknikker som farvelære, skyggelægn­ing m.m. Men også i mere avanceret malerteknik, pop art, akvarel osv. Læs mere om det på kun­st­skolens hjemme­side.

PS: Der er lige 50% ear­ly bird rabat til de der forhånd­stilmelder sig sen­est den 15. august. De første kurs­er er online den 4. august.

Vi elsker at have kur­sis­ter her, og er du — eller en du kender — inter­esseret i work­shops eller online kurs­erne, så kan I læse mere på hjem­mmes­i­den www.sanvigs-kunstskole.dk

Åben have om et år eller to

Haven er nu inde i sin kun fjerde sæson, og vi er stadigvæk igang med at anlægge nyt. Vi start­ede også med en have, der lignede et vild­nis. Huset er også under ren­over­ing.

MEN, når alt det er gjort lidt mere færdigt, åbn­er vi haven for besø­gende. Måske til næste år, eller næste igen. Lige nu er yndling­som­rådet ved søen. Aga­pan­thus står med blå knop­per på spring, mens den hvide er sprunget ud. Vi hold­er området omkring søen i hvide og gule farv­er. Plus grøn naturligvis. Det giv­er en særlig ro. Inspir­eret af haven i Hune, der har et haverum med netop de farv­er og vand, der risler.

Blå Skærmlil­je, Aga­pan­thus i knop.

Det glæder vi os til en dag at vise til flere end kun­st­skolens gæster. God lørdag i som­mer­varmt vejr skabt til ude­liv. Især om afte­nen.

Følg med på sociale medi­er

3 kommentarer til “Sommerferie og kunstskole i haven — nu også online”

  1. Det var dog det skønneste under­vis­ningslokale, man kan tænke sig. Hvor er de heldige, dem der kom­mer 😉
    Der ser alde­les bedårende roligt og svalt ud omkring søen, og jeg glæder mig til at se det en dag. I kan alt­så noget med det der havevæsen…
    Mange hilsen­er Lis­beth

    1. Tusind tak Lis­beth. Svaret er lidt forsin­ket. Der er et eller andet der driller på bloggen 🙂 Tak for de pæne ord. Glæder mig til at se jer her engang. Det kunne jo være vi havnede i dit område en dag. Så spørg­er jeg nok om vi komme for­bi 🙂 Nu man­gler vi bare en hulens masse regn. Her er knas tørt.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: