Solsorte-karantæne

DSC02731-001Man bliv­er sgu´helt ærligt i tvivl sådan en dag med tæt på som­mertem­per­a­tur­er. Er det forår eller som­mer i haven? Og sid­st­nævnte have går amok med nye skud og blom­ster på vej. Fug­lene danser dristigt omkring os mens sol­sorten har lagt sig på æg, i en halv meters højde, i de por­tugi­siske lau­r­bær. Det fjern­er så enhver mulighed for trimn­ing af de kegle­formede væk­ster de kom­mende ca. 30 dage — mens der klækkes, fodres og uddannes til fly­vn­ing.

DSC02711

Tålmodighed er en dyd. Men det lever vi ikke altid op til her. Vi annon­cerede tuli­pan­ernes man­gel på fremkomst fra den dybe muld lidt vel tidligt. Der kom­mer fak­tisk flere op nu end vi troede for et par uger siden. Vi troede de fleste var væk. Det kan man så bare glæde sig over ikke er til­fældet og så vente en anelse læn­gere med at udba­sunere trage­di­en inden den er indtruf­fet. 🙂

 

Følg med på sociale medi­er

2 kommentarer til “Solsorte-karantæne”

  1. Jeg har dom­pap­karan­tæne, men pausen bliv­er måske ikke så lang, for jeg frygter at de fly­t­ter, når vi beg­y­n­der at færdes mere i haven end hidtil. Også selv om jeg undgår thu­jaen, der er val­gt som bopæl.
    Selv om man ikke kan komme til, er det lidt hyggeligt med fug­lene. Held og lykke med sol­sorten 🙂

  2. Indtil nu bliv­er sol­sorten på reden selvom vi går for­bi. Så længe vi ikke står stille ved siden af ser det ud til den affind­er sig med trafikken. Vi vil dog nok skåne den lidt med en lille omvej rundt om føde­gan­gen. God week­end.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: