Så blev den Fyr snøret

Endelig fik jeg færdig­gjort min gam­le fyr. Jeg start­ede med at snøre de første grene for et par week­ender siden, og fik så afs­lut­tet de sid­ste grene i aftes da jeg mødtes med mine to ven­ner, John­ny E. og Tor­ben P. Men jeg nåede ikke at få formet grenene, da det blev ud på afte­nen og jeg gerne ville være frisk når beslut­ningerne skulle tages. Så i dag havde jeg en times tid, som jeg hel­ligede træet. Det er kun den indle­dende øvelse, for der vil ske en del ændringer under­ve­js. Jeg behold­er med vil­je for mange grene, for at sikre et godt udgangspunkt for ny vækst, og for at sikre der er noget der kan erstat­te hvis en anden gren dør.
dscf1001
Jeg har tidl. snøret nogle store grene uden at gå i detal­jer, og nu blev det så tiden til at lave lidt mere detal­jeret for­m­givn­ing. Det er stadigvæk kun det tidlige stadie af plac­erin­gen af grenene. Der lig­ger mange nye snøringer og ven­ter ude i fremti­den, når nye skud og grene dannes. Men den tid den glæde. Nu er først kapi­tel skrevet, og om et år kan jeg måske arbe­jde videre.

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: