Roser, sø og sommer

Det er uden tvivl den bed­ste som­mer vi har haft i mange forår 🙂

Roserne er tidligt ude, og det meste gror lystigt. Især efter en god (og meget kraftig) gang regn med ind­bygget tor­den. Søen vi anlagde sid­ste år beg­y­n­der at at trække dyr til sig. Frøer og skrub­tudser har yngel i van­det, lige­som et par sala­man­dre er fly­t­tet ind. Led­saget af insek­ter og småfu­gle plus en kat, der elsker at drikke vand med Koi-karperne som tilskuere på behørig dybde.

Da vi fly­t­tede til grun­den for to og et halvt år siden, fly­t­tede vi et af yndlingstræerne med. Judas­træet med sine smukke hjerte­formede blade har endeligt fået godt fat, og de nye blade, der altid kom­mer som de sid­ste af alle træerne, skin­ner smukt i aftenl­y­set.

Følg med på sociale medi­er

2 kommentarer til “Roser, sø og sommer”

  1. Dejlig stemn­ing, du vis­er. Jeg havde også engang en sø, og da den første skøjteløber land­ede og den først sol­sort tog bad blev jeg så glad og stolt. Det giv­er skønt liv i haven.
    Tillykke med reg­nen — her fik vi intet.

  2. Tak. Søen er blevet vores abso­lutte yndlingsst­ed at sid­de om afte­nen. Det rislende vand, fugle der bad­er og koi-karpernes stille svøm­men rundt er helt zen-agtigt at iagt­tage. Beklager den ude­blevne regn i jeres område. Det har så heller ikke reg­net siden her. Så vi van­der.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: