Romantisk have?

DSC05066-001Der er en del roman­tiske ind­slag i vores have. I hvert fald er kun­st­nerens have (Lis­beths) i nærhe­den af det begreb.

Alene blom­ster­mæng­den kunne se ud til at afgøre den sag. Vi tilstræber ikke en roman­tisk have, men der er vel noget roman­tik over ros­er og selvsåede fin­ger­bøl, der bland­er sig med ros­er, akele­jer og alt det andet.

DSC05059

Det der alligev­el trækker os væk fra den klas­siske stil­beteg­nelse “roman­tisk have” er, at vi ikke dyrk­er det med havemøbler og orna­menter i roman­tisk stil. Det bliv­er alligev­el for meget for os.

DSC05054

Så vi lan­der nok i cot­tage­have gen­ren 🙂 Det er ikke afgørende om man lever op til den fulde beteg­nelse, og bety­der slet ikke at man så kun kan anlægge haven efter en bestemt ska­be­lon. Men alligev­el prak­tisk at vide hvad man skal sige når nogen spørg­er til hvilken slags have vi har. Det er nem­mere når man har fælles begre­ber at snakke ud fra. Vi har så også andre haveaf­s­nit, der ser anderledes ud, men i dag er det billed­er fra sø-haven og fra kun­st­nerens have (cot­tage haven). God søndag.

 

 

 

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: