Krydret havedag

Kry­d­derurternes højtid er nok ovre for i år. Der­for skal nogle af dem ind og beskyttes for vin­teren. Andre kan blive ude i jor­den hele året. Det han­dler det om i Gart­nerens Have-TV i denne uges tors­dagspremiere.

Koi-karperne er på vej i hi, og det skal nogle af kry­d­derurterne også.

Jord under neglene er sundt

Jeg er helt sikker på at det frem­mer sund­he­den at rode i jor­den, og ind­halere mass­er af frisk luft. Men­talt er det også sundt. Så sundt at lægerne i Eng­land nu udskriv­er recepter på ude­tid. Det gavn­er mere end vi tror. Vi har fjer­net os fra naturen med kon­torar­be­jde, og timer i kø på vejene. Hvor tit kom­mer vi helt ud og mærk­er naturen, som vi er en del af?

Vi skal tilbage til rød­derne og finde sund­he­den. ganske enkelt ved at gå ud.

Have­men­nesker har vel et vist for­spring på den kon­to. Der­for håber jeg Gart­nerens Have-TV kan være med til at skubbe et par mere uden­for. Få jord under neg­lene, og frisk luft i lungerne.

Havefolket

Inden så længe, kaster jeg mig over tas­tatur og kam­era, og lev­er­er artik­ler til Have­folket. Det vil jeg glæde mig til. God tors­dag med knap femten min­ut­ters video om kry­d­derurter, his­to­rie og prak­tiske tips. Første måned er gratis prøvepe­ri­ode, så bare prøv.

Ned­er­st lidt stemn­ings­billed­er fra haven, som den ser ud lige nu. Der er stadig meget at nyde.

Please fol­low and like us:
error

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: