Italienske have-vaser

DSC06387Wow! De have-vas­er vi hjem­bragte fra vores ferie-tur til Toscana er nu anbragt på en midler­tidig plads i haven. Og de er f.…. flotte nu der er plantet hvid Aga­pan­tus, skærmlil­jer i dem. Senere fly­ttes de til sø-haven, der er ved at blive anlagt i den sydøstvendte del af haven. Søhaven beplantes med hvide og gule blom­ster, så det får den ro vi gerne vil have omkring søen.

DSC06388

Lige nu er de i ven­tepo­si­tion, og er sat op på to sok­ler, der har ligget gemt under jor­den i en del år, og blev fun­det ved opryd­nin­gen da vi fly­t­tede ind for hal­van­det år siden. Sok­lerne er i beton, men har en enkel deko­ra­tion og lidt gam­mel mos, som giv­er dem den pati­na som pass­er til vaserne.

Skærmlil­jerne vil også fun­gere fint når der ikke er blomst i dem, da de grønne blade er smukke i sig selv.

DSC06387

DSC06390

Følg med på sociale medi­er

4 kommentarer til “Italienske have-vaser”

  1. nøøøøj tænk at finde så fine sok­ler i sin jord.…. vores hus blev bygget (sam­men med alle den søsk­ende-parcel­huse) på bar mark — jor­den kom fra en anden bygge­plads og inde­holdt ikke andre inter­es­sante ting end et par ølka­p­sler og lidt sølv­pa­pir !!!!
    Sok­lerne, krukkerne og Aga­pan­tus’serne er så smukke og helt per­fek­te sam­men.

    1. Det er ret sjovt at finde sådan noget. Har ingen anelse om hvad de har været brugt til. Og så er de som skabt til krukkerne.
      Nej, sølv­pa­pir og kap­sler har nok ikke de store anven­delses­mu­lighed­er i haven ?

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: