Hyggetid

Man fristes (næsten) til at blive oppe i nat og opleve den ekstra time vi får. Nu hvor som­mer­tiden afløs­es af hyggetid.

Men det er nok for meget at gøre ud af det, så jeg væl­ger at sove den time ekstra. Haven overgår til mere efterårsstemn­ing nu hvor der kom­mer lidt køligere vejr. Nogle af kry­d­derurterne skal ind og overv­in­tres, og der­for kom­mer til at han­dle om kry­d­derurter næste tors­dag i gart­nerens Have-TV. I den sen­este video kan du se hvad du skal gøre med duft­pelargonier og Skærmlil­jer.

Jeg vil gerne slå et slag for at du teg­n­er et abon­nement for kun 59,- kr. om måne­den. Du får en ny inspir­erende og smukt fil­met video hver eneste uge. Og fra midten af novem­ber starter juletemaet hvor jeg deko­r­erer Gart­nerens have. Første måned får du som gratis prøve, så det koster ikke noget at prøve.

Roser, regn og sol

Efterårets luner tryller med regn og sol på samme tid. Smukt ser det ud når dråberne falder glim­tende gen­nem lyset.

Ros­er iklædt efterårsregn og sol­skin.

Bonsai udstilling Kreative Dage

Vil du se bon­sai, er der her i week­enden udstill­ing i  Messe C. hallerne i Fred­eri­cia. Det er i forbindelse med messen Kreative Dage. Jeg er der også hele sønda­gen, hvor vi har en fin stor efterår­sud­still­ing med bon­sai. Kom for­bi og få en snak.

Se mere om messen her: https://www.kreativedage.dk/

 

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: