Hygge i haven

En solskinsdag med hygge i haven er virkeligt godt for sjælen. Temperaturen er faldet, og så småt er der tegn på at efteråret sætter ind. Bladene begynder at vise det i det små. Hvis vi får kulde og sol det næste stykke tid, kan det blive et smukt efterår.

Søndagens indsats begrænsede sig til at nusse får, fjerne lidt ukrudt og ordne havegangene. Bonus var kaffe og frokost i haven. Den nye havebænk (Lisbeths fødselsdagsgave) fungerer aldeles glimrende i øvrigt. Man kan sidder der længe 🙂

Åben have i 2020

Vi er nok nået så langt nu, at vi kan annoncere åben have fra næste år. Datoerne kommer senere. Der er flere der spørger til det, og det er vi rigtigt glade for. Der er stadigvæk en del at gøre omkring huset, men mon ikke vi når det.

Video

Fårene har været skilt ad siden vi fik Trunte og Vimse (ja, det hedder de). I dag blev de lukket sammen og det gik heldigvis rigtigt godt. Vores gamle får Bertha har et problem med lam, men nu er Vimse så stor at den er ligeglad. Så familiesammenføringen er en succes. Se selv på videoen herunder (nederst er der billeder fra en solskinsdag).

 

2 kommentarer til “Hygge i haven”

    1. Tak Lisbeth og du er meget velkommen næste sæson. Beklager sent svar. Forsøgte via mobiltlf. men det gik ikke 😀 Så nu fik jeg endelig sat mig bag det lidt større tastatur. 🙂

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: