Hygge i haven

En sol­skins­dag med hygge i haven er virke­ligt godt for sjælen. Tem­per­a­turen er faldet, og så småt er der tegn på at efteråret sæt­ter ind. Bladene beg­y­n­der at vise det i det små. Hvis vi får kulde og sol det næste stykke tid, kan det blive et smukt efterår.

Sønda­gens ind­sats begrænsede sig til at nusse får, fjerne lidt ukrudt og ordne have­g­an­gene. Bonus var kaffe og frokost i haven. Den nye have­bænk (Lis­beths fød­sels­dags­gave) fun­ger­er alde­les glim­rende i øvrigt. Man kan sid­der der længe 🙂

Åben have i 2020

Vi er nok nået så langt nu, at vi kan annon­cere åben have fra næste år. Dato­erne kom­mer senere. Der er flere der spørg­er til det, og det er vi rigtigt glade for. Der er stadigvæk en del at gøre omkring huset, men mon ikke vi når det.

Video

Fårene har været skilt ad siden vi fik Trunte og Vimse (ja, det hed­der de). I dag blev de lukket sam­men og det gik heldigvis rigtigt godt. Vores gam­le får Bertha har et prob­lem med lam, men nu er Vimse så stor at den er ligeglad. Så fam­i­liesam­men­førin­gen er en suc­ces. Se selv på videoen herun­der (ned­er­st er der billed­er fra en sol­skins­dag).

 

Følg med på sociale medi­er

2 kommentarer til “Hygge i haven”

    1. Tak Lis­beth og du er meget velkom­men næste sæson. Beklager sent svar. Forsøgte via mobiltlf. men det gik ikke 😀 Så nu fik jeg endelig sat mig bag det lidt større tas­tatur. 🙂

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: