Hus og have version 2.0

Hus og have opgraderes til ver­sion 2.0

Det lyder sim­pelt, men er nok lidt mere bøvlet end det lyder. Kunne man bare down­loade den nyeste ver­sion og farvelægge det i Pho­to­shop ville det være en leg. Men i den rigtige ver­den kræves der, bræd­der, søm og mal­ing. Og knofedt.

Huset er ved at blive iklædt bræd­der, der males sorte.

Fra skrot til slot

Sagen er at vi har et klas­sisk gul­stens parcel­hus, som kræver en kærlig hånd efter flere års udle­jn­ing. Det slid­er på et hus.

De +tre år vi nu har boet her er gået med at ren­o­vere ind­vendigt (der man­gler stadig noget), og anlægge have.

Den helt store drøm har dog været, at få for­van­dlet det forvild­ede krat og bræn­denælde­hav til en hyggelig og ind­by­dende have. Og få parcel­huset omdan­net til et sort træhus. Haven er vi kom­met ret langt med nu. Huset har slæbt lidt efter. Især udvendigt. Men hvad kan man også nå på tre år fra ingent­ing?

Annek­set blev opført i 2018, og bygget med brugte vin­duer og døre. Havedammen kom til året før.

Sid­ste år kom annek­set til, som Lis­beth anven­der som ate­lier til sin online kun­st­skole og sine egne værk­er. Det fik i den grad tydelig­gjort at resten af huset man­glede at komme under kærlig behan­dling.

Men vi må tage lidt ad gan­gen, når pen­gene er der. Vi har også pri­or­iteret haven lige så højt som huset.

Nu har jeg så fået sat gang i den sid­ste fin­ish af huset, plus iso­ler­ing udvendigt. I dag kan du se lidt af processen fra de foregående dage, og i næste blogindlæg vil jeg vise det som det står efter den sorte mal­ing X 3 lag er til­fø­jet. Lidt af en for­van­dling. Stay tuned for næste ver­sion… 😉

Følg med på sociale medi­er

2 kommentarer til “Hus og have version 2.0”

  1. Træbek­læder du virke­lig hele huset? Det må blive en drøm at se på midt i den mest charmerende have, man kan tænke sig. Jeg glæder mig til de næste billed­er.
    PS noget helt andet. Jeg ved, du har et kine­sertræ. Hvor lavt kan du holde dit?
    /Lisbeth

  2. Hej Lis­beth. Ja, det gør jeg. Et stykke ad gan­gen. Håber at blive helt færdig til næste år engang. Lige nu har hele syd­si­den fået, og er så igang med videre­førelse af Ann-lis­beth ate­lier.
    Tusind tak. Det bliv­er også ret flot op mod haven synes vi.
    Kine­sertræet får lov at vokse end­nu. Lige nu er det vel 4 meter højt. Du kan sagtens beskære det og holde det nede i tre-fire meters højde hvis du ønsker. Bare tag de lange grene af, så der sid­der nogle grene læn­gere nede til at overtage. Så ses beskærin­gen ikke så tydeligt.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: