Hurra det regner

Muligvis en lidt aparte over­skrift, med den våde som­mer in mente. MEN, det er fak­tisk rart det reg­n­er lige nu, efter jeg fly­t­tede en del planter fra andre dele af haven til ny plac­er­ing i sø-haven. Der­for er regn godt, så de nyplant­ede buske og staud­er kan få en god start. Det er fint at vande med haves­lan­gen, men det der kom­mer fra sky­erne er end­nu bedre. Ved­varende stille (indtil nu) silende regn, så vand­de­poterne fyldes op, og jor­den sæt­ter sig omkring rød­derne. (Okay, så blev det så styrtregn, inden indlægget blev færdig­gjort).

DSC06874
Anemone ´Tiki Sen­sa­tion´

Det gælder også den forholdsvis nyplant­ede Anemone ´Tiki Sen­sa­tion´, der står ved søbre­den. Selve søen vender jeg tilbage til en af de næste dage. Når reg­nen er stil­net af måske.

Det er en god idé at klippe større buske og staud­er tilbage ved fly­t­nin­gen, så de har nem­mere ved at klare den skade der uundgåeligt sker på rød­derne. De fineste van­dop­ta­gende rød­der vil få skad­er, også selvom man er for­sigtig når de graves op og plantes. Ved at fjerne noget af gren/løv-mæng­den gør man det let­tere for planten at få genop­taget rod­væk­sten efter omplant­ningschokket.

Resten af dagen i dag, bliv­er med The Eng­lish Gar­den i hån­den, og nogle have­bøger.

DSC06873

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: