Havens veje

 

DSC07397

Havens veje er uransagelige. Lige nu er der meget grønt, med spo­radisk sent-blom­strende som­merblom­ster, og ros­er der tager end­nu en tørn. Dog mere spar­somt end i høj­som­meren. Men der er også blom­ster der over­rasker.

DSC07368
Dahli­a­knold­en som ikke lige ser ud som det pakken pås­tod. Men det gør ikke noget, for fin er den.

Vi købte en pose Dahlia-knolde i foråret, og en af dem falder noget anderledes ud end brugsan­vis­nin­gen og det fine billede på pakken reklamerede med. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, for den lille grimme ælling, er nu en lille fin svane. Smuk i al sin enkelthed. Nu skal den bare mærkes op når knold­ene tages op og går på vin­ter­ferie, så  den kan få sin egen plads i haven.

DSC07371

Næste have­pro­jekt er opryd­ning i et nyt stykke, som skal plantes til i foråret. Der skal sættes lidt flere tuli­pan­løg, og så er der et lille bygge­pro­jekt (have­hus — udvidelse af skur). Det bliv­er sjovt.

Følg med på sociale medi­er

3 kommentarer til “Havens veje”

  1. Pingback: Havens veje – Bonsai Vaerkstedet Denmark

  2. Smukke billed­er. Fuch­si­aen er jeg også så glad for. Den blom­str­er videre — og står i øvrigt også med buks­bom som bag­grund hos os. Den lille dahlia var da en dejlig over­raskelse. Far­ven er god på den her årstid 🙂

    1. Tak. Fuch­si­aen har stået her i mange år. Dejlig sta­bil. Nu er det bare om at få mær­ket Dahli­aerne op så de sorteres rigtigt. ?

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: