Haven hos Helbo

2014 udgaven af Bir­git Hel­bos og Ulf Jeppe­sens have er slet ikke så ringe end­da. Den er fak­tisk super flot. Engel­sk smuk havestil over­sat til midt­fyn­sk idyl, et ejen­domsmæ­gler­stenkast fra Egeskov Slot. Med haven beliggende i bakkedal mod en å, med mark­er omkring, og et smukt rød­sten­shus pass­er det rigtigt godt til den val­gte havestil. Ikke alle haver er anlagt så de pass­er til det hus, der nu engang er udgangspunk­tet for anlæggelsen af haven, men hos Hel­bo og Jeppe­sen går det hel hånd i hånd.
L1013875
Smukke, og høje, præ­cist formede hække med detal­jer og vari­a­tion­er i for­men dan­ner ram­men om potager (køkken­have hvor blom­ster indgår som et deko­ra­tivt ele­ment), og haveafdelinger med staud­er, formk­lippede taks m.m. Hvert rum sin oplevelse, og et besøg kan anbe­fales.

Ann-Lisbeth og Birgit i æblelunden.
Ann-Lis­beth og Bir­git i æblelun­den.
Bir­git Hel­bo laver også have­plan­er, og det kan du se mere om på Hel­bos Have­plan­er sam­men med åbn­ingstider. Vi havde et som sæd­van­ligt et par dejlige timer i haven og fik en god snak om haver med mere.
 
Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: