Havebesøg og portrætfotos

Havebesøg og portræt­fo­tos går godt i spænd. Når man er gam­mel gart­ner og fotograf, er det som hånd i have­handske.
I sid­ste uge var Ann-Lis­beth og jeg på besøg hos Claus Dal­by og se hans fan­tastiske have. Claus Dal­by er have­mand om en hals, for­fat­ter og for­læg­ger. Han har udgivet en mængde gode have­bøger. Nogle af dem står på reolen lige bag mig.
Ved besøget tog jeg nogle portræt­fo­tos. Meget inspir­erende at være på et sted hvor man kan mærke entu­si­as­men fra den,
der har skabt det.
Claus Dal­by.

Slaraffenland

Haven er et slaraf­fen­land for haveelskere, og her er pal­le­vis af ideer at tage med hjem. Udover det er der uanede motiv­er at gå på jagt efter. Men lyset skal være rigtigt for en bestemt type fotos. De store over­sigts­billed­er for­dr­er lavt eller blødt lys. Mens de mere drama­tiske fotos tåler mere sol. Gerne til­fø­jet sky­er til at reflek­tere lyset og bløde det op.
Claus Dal­by i køkken­haven, der er 100% baseret på planter i krukker.
Her­hjemme griber jeg kam­er­aet når lyset lige er der, og far­er ud i haven og sky­der løs. Men når man er på besøg hos andre, er betingelserne som de er lige når man er der.
Jeg havde to dage, af nogle timer, og anden dagen var klart bedst. Pga. lyset. De fleste fotos kan du se i mit for­rige blogindlæg fra Claus Dal­bys have. Her får du portræt­terne.
Følg med på sociale medi­er

4 kommentarer til “Havebesøg og portrætfotos”

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: