Have, kunst og vin

Inden så længe vil vi igen kunne se æbletræerne blomstre. Det her får lov at stå ubeskåret, da buketten af blomster overgår trangen til æblehøst.
Inden så længe vil vi igen kunne se æbletræerne blom­stre. Det her får lov at stå ubeskåret, da buket­ten af blom­ster overgår trangen til æble­høst.

Udmær­ket kom­bi­na­tion, og det hele har vi. Hillerød var i går målet for en tur over broen fra Fyn, hvor Lis­beth blev hædret som årets kun­st­ner. Vinen kom­mer ind i billedet, da det sam­tidigt var to af Lis­beths malerier, der pryd­ede Hillerød Kun­stdages 2014 vin. Haven er en del af det på den måde, at der er motiv­er fra Fred­eriks­borg Slot med parken på en af vinetiket­terne som Lis­beth står bag, og vinen kan vi også ser­vere for kur­sis­ter på kun­st­skolen, som starter i august. Se mere om kun­st­skolen på http://sanvigs-kunstskole.com/ og om billed­kun­st­ner Ann-Lis­beth San­vig her http://aasanvig.com/

Morten Albek-1004761
Per­lehy­ac­in­terne er igang.

Haven kom­mer helt ind i billedet, om man så må sige 🙂 når der holdes kurs­er her i ate­lieret. Haven kan nem­lig bruges af kur­sis­terne, både til afs­lap­n­ing, og til motiv­er. Der­for lægges der også lidt ekstra ener­gi i at færdig­gøre nogle pro­jek­ter i år, så det hele er klar til at tage imod gæsterne til august.

Næste år er vi så nok lidt mere klar til at holde åben have, selvom vi tyvs­tarter lidt til som­mer for­di en foren­ing har spurgt om de må komme for­bi. Det må de naturligvis gerne, da det altid er sjovt at dele havein­ter­essen med andre.

Følg med på sociale medi­er

2 kommentarer til “Have, kunst og vin”

  1. Hej Morten
    Stort tillykke med vinen. Og hvor er det alt­så nogle lækre, lækre blom­ster­billed­er du tager 🙂
    Ha’ en dejlig søndag!
    Knus Signe

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: