Fårår

DSC02524Forår er lig med fårårsklip­n­ing af de fire græss­lå­mask­in­er. (Hvis du ikke griner af stavnin­gen er det ok. Er klar over niveauet ikke er højt). Et sikkert rit­u­al på vores matrikkel er når Olga, Cocio, Sne­h­vide og Bertha får besøg af Arne, der kyn­digt klargør dem til end­nu en sæson. Sam­men med den lille forår­shap­pen­ing, og lyden af spirende nyvækst og genkomst af staud­er og løg, glæder vi os over at foråret endeligt kom.

DSC02526

Der er sået frø i de gen­brugte plas­tik­bakker (de bevares indtil de ikke kan mere så vi undgår unødigt plas­t­for­brug), og med tiden må de erstattes med noget mere miljøven­ligt. Dahli­aind­købene er også sat igang inden døre. I år er sor­ti­mentet udvidet efter suc­ces­fuld overv­in­tring af sid­ste års knolde minus en enkelt lille som vist er gået til et par mus og deres over­levelse. Fred være med det for nu og så må bedre overv­in­trings­forhold elim­inere næste års gnaverindtræn­gen.

 

Følg med på sociale medi­er

3 kommentarer til “Fårår”

  1. Jeg får så ondt af nyk­lippede får; for jeg er over­be­vist om, at dein­der­st inde er vildt flove over deres unaturlige udseende:-}

    1. 🙂 Ha ha. Det skal du fak­tisk ikke have. Fårene elsker rent fak­tisk at få det gam­le uld af. Det fjern­er evt. utøj og skidt og så er det vist lidt lige­som at komme i som­mertø­jet. Let og luftigt. De ple­jer at se ret fornø­jede ud når de lige er klip­pet. Heldigvis er der ikke spe­jle de kan se sig selv i.
      God week­end. 🙂

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: