Efterårspause

Det er længe siden der er lagt et blogindlæg op her. Det skyldes bla., at meget tid er gået med at søsætte en ny bon­sai-site, med videoind­hold. Det tager rigtigt lang tid at lave, og der har også været syg­dom i peri­o­den. Men nu er der igen lidt over­skud til at fort­sætte med bloggen. Det bliv­er med lidt færre indlæg om måne­den for der skal pri­or­iteres.

DSC08973.jpg

Haven lig­ger vin­ter­brak og det har den godt af. Der er ikke klip­pet staud­er ned. Der er ikke ryd­det blade ud af bedene. For det er vigtigt at de visne staudetoppe og de ned­faldne blade fra træerne er der så de kan beskytte mod vin­terkulden. En kulde der indtil nu stort set er ude­blevet.

Koikarperne er gået i vin­ter­hi i den nye sø, og forhåbentligt dukker de op til foråret. Det er første gang vi prøver at have Koi så det er med en lille smule nervøsitet at vi accepter­er de forvin­der på bun­den og går i dvale i deres ly.

Rigtigt god jul.

L1024505
Enebær bon­sai med en smule tegn på let nat­te­frost.

DSC08597

Følg med på sociale medi­er

5 kommentarer til “Efterårspause”

  1. Pingback: Efterårspause – Bonsai Vaerkstedet Denmark

  2. God jul og tak for alle dine fan­tastiske billed­er. Dejligt i vover jer ud i Koi, så spæn­dende at følge den udvikling i jeres dejlige have.…
    Mvh fra bloggen HAVELIV

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: