Dvale? Ikke her!

Dvale? Ikke her! Og dog.

Haven er i dvale nu. Selvom tem­per­a­tur­erne stadig er milde. Et snert frost kom for­bi og fik Dahli­aerne til at klappe sam­men, og bad om at få knold­ene i hi. Men for­di jeg har haft så travlt med min anden have-side om bon­sai, med en stor pro­duk­tion af video­er har der været en kort pause med indlæggene her. Det er umuligt at nå det hele. Så der må jus­teres lidt på hvor kræfterne lægges.

Dvale blev der dog også tid til. En uge i Berlin med plads til kun­st og kul­tur. Fan­tastisk by, og selvom det var uden haveo­plevelser på den tur, mass­er af ny ener­gi at komme hjem med.

Troensehaven

Apro­pos video, var jeg for et stykke tid siden på besøg hos Helle Troelsen og haven i Troense. Det var i forbindelse med en omtale af Helles nye bog, som min kol­le­ga Signe Ryge og jeg lavede. Et lidt anderledes ind­slag til TV2/Fyn kom der ud af det.

Det var et par dejlige timer med Helle, som har meget på hjerte, og virke­ligt lever og ånder for sin have. Og det som den giv­er hende. Læs Signe Ryges artikel og se alle mine fotos og video fra haven her: I haven er jeg krop og ikke kun hov­ed.

Bonsai

Som skrevet i starten, er der så meget tryk på mine bon­sai-aktiviteter, at der ikke lige var plads til også at skrive her på bloggen sam­tidigt. Nu, er der endelig tid igen. Men dejligt, at der er så meget inter­esse ude i ver­den omkring mine bon­sai online under­vis­ningsvideo­er. Se mere her www.shohin-europe.com

Nu ser jeg frem til mere nor­male havetil­stande, og glæder mig allerede til, at finde nye frø når vi er kom­met ind i det nye år. Lyset vender lige om lidt, og så er det tid til spir­ing og nyt liv.

Følg med på sociale medi­er

1 kommentar til “Dvale? Ikke her!”

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: