Duften af jul

Det dufter lidt af jul. Men det er lidt fake news, for det er duft­pelargonien der sender duften mod næsen. Duften af man­darin stam­mer fra plantens når jeg klip­per stik­linger.

Min faste part­ner in crime i haven. Daisy føl­ger altid med.

Efterårs-stiklinger

Duft­pelargonie er en meget gam­mel plante, og det fortæller jeg bl.a. om i denne uges video fra Gart­nerens Have-TV. Udover duften er den også ret smuk. Og de gam­le planter får indimellem en renæs­sance. Nogle sam­ler end­da på alle mulige sorter af duft­pelargonie. Jeg nøjes indtil videre med at for­mere ‘Prince of Orange´ og nyder duften og planten.

Man kan tage stik­linger af den det meste af året, og det er ikke så svært. Se med i ugens video. Der er en ny video hver tors­dag.

Jul

Selvom vi kun er i okto­ber, så nærmer julen sig også her i haven. Inden så længe beg­y­n­der jeg på optagelserne til juletemaet. Men det bliv­er ikke rigtigt jul her i haven før engang i novem­ber. Jeg hold­er meget af julen, men den skal ikke startes for tidligt.

Fra midten af novem­ber vil du kunne følge med i Gart­nerens Have, og se hvor­dan der pyntes op i Havens Anneks og i selve haven. Det glæder jeg mig til. Men først skal efteråret nydes.

 

Følg med på sociale medi­er

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: