Det lille italienske paradis

TH-DSC05725Ferien er (desværre) for­bi. Sid­ste uge i det lille ital­ienske par­adis, i tem­melig varmt vejr, og med en pool inden­for række­v­id­de til at tage top­pen af var­men. Det bliv­er vores des­ti­na­tion de næste år, det er der ingen tvivl om. Helt ned i gear, og ren nydelse. Men da det er en have­blog, så er her lidt om haven.

DSC05696

Vores hus lå ved siden af ejerens, på top­pen af en bjerg­side med udsigt over det Toscanske land­skab. Stedets ejere har en grund med en min­dre oliven­lund, hvo­raf vi fik en flaske hjem­me­pres­set oliveno­lie med hjem.

DSC06006

Det var tørke, og de større træer led under det, men ikke de gam­le oliven­træer. De pro­duc­er­er lidt min­dre oliv­en, men klar­er tørken og var­men fint. Men cit­rus, blom­ster og planter i ter­rakot­takrukkerne skulle van­des igen­nem hver aften.

DSC05795

Ved ter­rassen var anlagt en lille køkken­have på 1X10 meter ca. Med tomater, chilli, kry­d­derurter m.m. Lidt men godt og næn­somt pas­set. Svært ikke at blive forels­ket i sådan et sted. Vi ses igen næste år 🙂

 

Følg med på sociale medi­er

3 kommentarer til “Det lille italienske paradis”

  1. Pingback: Det lille italienske paradis – Bonsai Vaerkstedet Denmark

  2. Det er jo helt alde­les fan­tastisk skønt og vidun­derligt ud, jeg undre mig over hvor­dan I dog kunne for­lade dette sted.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: