Den smukke klokkeranke

Næææh­hh…, så sprang de ud. De første for nogle dage siden, og efter­hån­den åbnes der for flere af dem. Cobaea Scan­dens – klokker­anke, er en utrolig smuk kla­tre­plante, som vi for første gang har prøvet her i haven.
L1014422
Den bliv­er helt sikkert en årligt tilbageven­dende blomst i Lis­beths have. Blom­sterne hold­er tilsyneladende længe.

Følg med på sociale medi­er

0 kommentarer til “Den smukke klokkeranke”

  1. Den er så skøn, det er første gang jeg ikke har den i haven i år og det er en stor fejl. Det sker ikke igen, havde lidt for mange pro­jek­ter i foråret, så jeg reg­nede med at kunne købe dem, men stødte desværre ikke på dem. Har man først prøvet at have dem, så kan man slet ikke und­være dem, jeg savn­er dem, også for­di de blom­ster lige ind til frosten og så har de et smukt even­tyrligt løv :-). God fornø­jelse 🙂

    1. Du må have den tilbage i reper­toiret. Den vokser jo også ret kraftigt, så de grene vi har sat i jor­den de vokser op af, skal lige for­længes lidt i høj­den så der er noget mere at kravle op af. Måske den blå vari­ant skal med næste sæson.

  2. Prøv at skaffe Cobaea Pringle som er vin­ter­hård­før .… hvis den gror godt, kan blive som ukrudt pgra dens rodudløber
    Har selv haft den i flere år op ad mure
    Cobaea Pringle har jeg kun set i hvid

    1. Tak for det. Den vil jeg helt sikkert kigge efter. Vi har et par sted­er, hvor den godt kan være uden at udløberne behøves blive et prob­lem.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: