Den levende have

Reg­nen gjorde godt og nye blom­ster afløs­er gam­le. Roserne tager over efter Rhodo­den­dron, og blandt træerne, er det nu det grønne løv som  dominer­er nu hvor Mag­no­li­aerne har smidt de sid­ste blom­ster.

L1018129

Omskifte­lighe­den i haven er noget af det som giv­er glæde. Selvom man kan ærgre sig en smule over noget smukt forsvin­der, så afløs­es det blot af noget nyt som man kan kaste sine øjne over. Den kon­stante foran­dring gør haven lev­ende, og man lær­er at sætte pris på de enkelte planters storhed­stid så længe det var­er. Ved siden af det, er der mere kon­stante planter, som f.eks.buksbom, der i mange måned­er er sta­bilt grønne. Buks­bom var­er hele året, og er sam­men med sted­seg­rønne træer med til at give et fast hold­epunkt, imens alt det andet blom­str­er, vis­ner, dør og genop­står.

 

Følg med på sociale medi­er

1 kommentar til “Den levende have”

  1. Ja det er afgjort det som er spæn­dende i haven, at haven er omskiftelig og lidt sin egen. Hvis den er smuk i dag bety­der det ikke den den er det om en uge. Jeg nyder den er i sin egen, med alt hvad det inde­bær. Skønt med den lev­ende have!

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: