Den helt store have

DSC05807Der er haver, som er et afgrænset område — oftest pri­vat — hvor man indret­ter sig med det man bedst kan lide. Så er der den helt store “have”. Naturen, eller ret­tere kul­tur­land­sk­a­bet. For det opdyrkede område, er jo skabt af os, og ikke af naturen. En stor del af det er til pro­duk­tion, og det gælder både skov og mark­er. Nogle gange opnår det sin egen skøn­hed, f.eks. kigget ud over mark­erne her fra matriklen.DSC06140

 

På vores nylige tur til Ital­ien var der også de her smukke syn ud over et kul­tur­dyr­ket land­skab, som næsten kunne minde om en stor have. Ihvert­fald har Toscanas bakkede bjergsider en æstetisk skøn­hed, som kan give lige så meget nydelse og ro som ophold­et i egen have.

DSC06375

Der dyrkes for­trinsvis oliv­en og druer, og de sirlige rækker af træer eller vin­stokke dan­ner fine møn­stre i land­sk­a­bet.

Følg med på sociale medi­er

3 kommentarer til “Den helt store have”

    1. Hej Karsten.
      Tusind tak skal du ha´. Og vinen er gen­nemtestet. Vi er ret vilde med netop den ital­ienske drue 🙂 Og den synes at smage bedre i de rette omgivelser. God uge til dig også.
      MVH Morten

  1. Pingback: Den helt store have – Bonsai Vaerkstedet Denmark

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: