Blomster og retro campingvogn

 1. Det er datoen for den ret retro camp­ingvogn vi hent­ede i week­enden. Har det noget med haver at gøre? På en måde. For pla­nen er at sne­gle­huset med vet­er­ansta­tus skal følge os på havere­js­er i Europa, og andre små­ture her­hjemme. F.eks. til bon­saitræf, og når vi skal til kun­studstill­inger med Lis­beths malerier. Herun­der blom­ster­ma­lerier, for at fastholde temaet.
  L1014468
  Camp­ingvog­nen er fuld­stændigt orig­i­nal i alt dens indret­ning og er ikke ændret siden 77. Den får dog lidt nyt betræk og gar­diner, men ellers er det meget lidt der skal gøres. Den er usæd­van­ligt vel­holdt, og gæster på Lis­beths kun­st­skoles kurs­er kan leje vog­nen til over­nat­ning når vi har åbent for det, og for haven. En dejlig nyan­skaf­felse, vi fak­tisk har drømt om i lang tid. Den håber vi vil følge os længe, på havebesøg og rejs­er.
Følg med på sociale medi­er

0 kommentarer til “Blomster og retro campingvogn”

 1. Hej Morten, jeg kan se du også bruger word­press og jeg har et ser­iøs prob­lem med spam. Det har ellers kørt godt nok lige indtil i sid­ste uge, nu går det fuld­stændig amork, det er min sviger­søn der styr­er alt det tekniske bag bloggen og selv for ham giv­er det hov­ed­brud, han omkrypterede i aftes, men lige lidt hjalp det. Så til mit spørgsmål, ved du hvem der evt kunne have for­stand på det, som jeg kunne kon­tak­te, så ville det være dejligt :-). Jeg skriv­er til dig for­di, jeg ikke har set andre der bruger word­press og håber at det er ok, jeg kan da kun få et nej 😉
  Mange håbe­fulde hilsner Mar­git

 2. Hej Mar­git
  Jeg får også spam fra tid til anden, men som regel er det ok. Den eneste helt sikre måde at undgå spam er at sørge for at de som kom­menter­er på bloggen, enten skal have én tidl. kom­men­tar god­k­endt før de kan lægge nye kom­mentar­er ud (det er den ind­still­ing jeg bruger). Eller man skal være reg­istr­eret og derefter logge ind med navn og pass­word som oprettes første gang man vil lægge en kom­men­tar. Med den sidst mulighed undgår man helt spam, og med den første kan man stoppe det inden det når ud på siden.
  Jeg bruger selv den første, da enkelte ikke har kun­net huske deres pass­word, og så ikke kan kom­mentere igen. Jeg lever så med at jeg indimellem skal slette spam­post, men det sker så altid inden det kom­mer på siden.
  Ind­still­ingerne kan rettes i “Ind­still­inger” — “Disku­sion”.
  Håber det hjælper lidt. Spam kom­mer nogle gange i bøl­ger, og når en spamkom­men­tar er slette kan der ikke komme flere fra samme afsender.
  Hilsen Morten

 3. Tak for hjælpen, det skulle være ord­net nu, med at skulle god­k­endes første gang, så krydser jeg fin­gre :-). For­sat god aften 🙂
  Hilsen Mar­git

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: