Blomster og kunstskole

Lyset var fan­tastisk her til mor­gen, hvor let nat­te­frost klarede luften. Påske­lil­jerne er sprunget ud, tuli­pan­erne nærmest drøn­er op af jor­den pga. lys og opvarmet jord. Krokus er i fuldt flor, bier sum­mer omkring og belaster fly­vee­gen­sk­aberne med pollen, knop­per på buske og træer svul­mer. Med andre ord, foråret har holdt pre­miere uden tøven. Sjældent er det ihvert­fald, at foråret har så meget fart på så tidligt.

L1010562
De småblom­strede påske­lil­jer er sprunget ud.

Kun­st­skole og haven http://sanvigs-kunstskole.com/

Vores have er naturligvis, som for de flestes ved­k­om­mende, anlagt for vores egen skyld. Men haven får nu en ekstra dimen­sion. Udover lidt åben have, for at dele havens glæder med andre, så vil der i forbindelse med Lis­beths opstart af kun­st­skole til som­mer, også være åbent for  kun­st­skole-delt­agernes brug af haven. Haven kan på den måde få en ekstra dimen­sion. Er du inter­esseret i kun­st­skolen, kan du læse mere om det på http://sanvigs-kunstskole.com/ hvor kurs­erne også kan reserveres. Lis­bet er fuldtids kun­st­maler og med mere end 25 års erfar­ing, kan du få mange gode råd med på vejen med din egen kun­st. Der er også en Face­book side, hvor du kan se mere.

L1010546
Rosernes blade fold­er sig ud.

Så mens vi arbe­jder med haven, så arbe­jdes der også på højtryk med at udbygge ate­lieret så vi fra august kan byde kur­sus­delt­agerne velkom­men i både et hyggeligt lokale og i en inspir­erende have. Billed­er fra det kom­mer lidt senere.

Påskeliljer i fuldt flor.
Påske­lil­jer i fuldt flor.
Krokus i frostkoldt morgenlys.
Krokus i frostkoldt mor­genlys.
Frøstandende fra efterårets afblomstrede høstanemoner står dekorativt tilbage efter vinteren og venter på at sprede sig.
Frø­s­tandende fra efterårets afblom­strede høs­tanemon­er står deko­ra­tivt tilbage efter vin­teren og ven­ter på at sprede sig.
Bøgehække plantet for 2 år siden.
Bøge­hække plantet for 2 år siden.
L1010549
Rhodo­den­dron og græs med mor­ge­nens rim­frost.

L1010545

L1010538
Vin­tergækker sat her i foråret, som vil brede sig i løbet af de næste år.

 

L1010536

L1010533
Tja, kat­ten hed­der Chillum, og mere skal man ikke ligge i det.

 

 

 

 

Følg med på sociale medi­er

4 kommentarer til “Blomster og kunstskole”

 1. Ja foråret er kom­met for fuld skrue. Synes der det sid­ste stykke tid, har været mange smukke mor­gen­er. Det er vel nok spæn­dende med kun­st­ner­skolen, sikke et ekstra liv det vil give i haven og dejligt at haven kan bruges som inspi­ra­tion til kun­stværk­er.
  Det er som altid nogle rigtig dejlige billed­er du har taget.

  1. Hej Anette
   Selvom vi hold­er af som­meren (og af hverda­gen), så er foråret alligev­el den årstid, der udlæs­er flest glædesud­brud hver gang der dukker noget nyt op af jor­den. Og hvad var det nu lige der stod der sid­ste år?
   Kun­st­skolen skulle gerne drage nytte af omgivelserne, når vi nu har dem. Så det glæder vi os til at løbe igang.
   Hilsen, Morten

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: