Tulipantid og træflytning

Fantastisk at gå i haven i disse dage, med tæt på indian summer temperaturer. Det er en god tid for haven, og for havefolket. Og slet ikke dvaletid for alle stauder eller sommerblomster endnu. Frosten er ikke i nærheden af den fynske matrikel og kan ikke spejdes i horisonten. Derfor står Dahliaerne også stadigvæk i jorden. Det får de fleste af dem lov til indtil den første lette nattefrost dukker op.

Magnoliaen får ny plads.

Der er rigeligt tid til at ommøblere haven. Flytning af både stauder, buske og mindre træer (som ikke har stået på deres plads for længe), kan fint gøres nu. Det samme gælder nyplantning.

Tulipantid

Tulipanløgene kan sættes i krukker og gøres klar til foråret. Det gør jeg i det kommende afsnit (kommer torsdag) af Gartnerens Have-TV. Jeg flytter også et Magnoliatræ, og taler om nytteværdien af nedfaldne blade.

Det handler bla. om tulipanløg i Gartnerens Have-TV næste gang.

Husk, du får en gratis måneds prøveabonnement når du melder dig til. Du kan afmelde når som helst. Det koster kun 59,- kr. om måneden efter den gratis måned, og du får en ny inspirerende video hver uge. What’s not to like 🙂

Meld dig ind og vær med i haven. Næste afsnit er online på torsdag, den 11. oktober her på siden. Se teaseren herunder.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: