Have-premiere

Så er Gartnerens Have-TV on air

Det har jeg glædet mig til længe. Hver uge en ny video med indhold om haven lige nu. Første medlems-video online fra i dag.

Jeg vil bestræbe mig på at holde det på et jordnært niveau, så det vil være opnåeligt for de fleste. Men man kan også se med bare for at blive inspireret.

Hvorfor hedder det Have-TV?

Det er måske lidt gammeldags i de her multi-medie-tider, med video på Facebook, Snapchat, Instagram m.v. Og helt tv er det ikke, for det er jo en streaming tjeneste, hvor du kan se videoerne nøjagtigt når det passer dig.

Titlen Gartnerens Have-TV, er for at signalere, at det er grundigt og velproduceret “som i gamle dage.” Med informationer, der kan bruges konkret. Filmet og klippet, så det også bare kan nydes.

Hvad og hvorfor

Hver video vil tage udgangspunkt i årstiden, og langt det meste vil være optaget lige her i Gartnerens Have. Lige nu er det efterårets gøremål som vil være emnet, og om lidt – før vi aner – bliver det jul. Og jeg vil glæde mig til at sprede julestemningen fra haven og haveannekset til december.

Med en baggrund som gartner og blomsterdekoratør, har jeg et fagligt fundament for at fortælle det jeg ved. Men jeg har også i mange år ernæret mig som fotograf, og kan derfor producere videoer af høj kvalitet. Jeg tror det er vigtigt, at både indhold og præsentation, er af høj kvalitet. Jeg synes der mangler have-tv i den genre, så det vil jeg prøve at råde bod på med Gartnerens Have-TV.

HUSK: første måned er en gratis prøveperiode. Meld dig ind nu, og se med 🙂

 

2 kommentarer til “Have-premiere”

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: