Have, kunst og vin

Inden så længe vil vi igen kunne se æbletræerne blomstre. Det her får lov at stå ubeskåret, da buketten af blomster overgår trangen til æblehøst.
Inden så længe vil vi igen kunne se æbletræerne blomstre. Det her får lov at stå ubeskåret, da buketten af blomster overgår trangen til æblehøst.

Udmærket kombination, og det hele har vi. Hillerød var i går målet for en tur over broen fra Fyn, hvor Lisbeth blev hædret som årets kunstner. Vinen kommer ind i billedet, da det samtidigt var to af Lisbeths malerier, der prydede Hillerød Kunstdages 2014 vin. Haven er en del af det på den måde, at der er motiver fra Frederiksborg Slot med parken på en af vinetiketterne som Lisbeth står bag, og vinen kan vi også servere for kursister på kunstskolen, som starter i august. Se mere om kunstskolen på http://sanvigs-kunstskole.com/ og om billedkunstner Ann-Lisbeth Sanvig her http://aasanvig.com/

Morten Albek-1004761
Perlehyacinterne er igang.

Haven kommer helt ind i billedet, om man så må sige 🙂 når der holdes kurser her i atelieret. Haven kan nemlig bruges af kursisterne, både til afslapning, og til motiver. Derfor lægges der også lidt ekstra energi i at færdiggøre nogle projekter i år, så det hele er klar til at tage imod gæsterne til august.

Næste år er vi så nok lidt mere klar til at holde åben have, selvom vi tyvstarter lidt til sommer fordi en forening har spurgt om de må komme forbi. Det må de naturligvis gerne, da det altid er sjovt at dele haveinteressen med andre.

2 kommentarer til “Have, kunst og vin”

  1. Hej Morten
    Stort tillykke med vinen. Og hvor er det altså nogle lækre, lækre blomsterbilleder du tager 🙂
    Ha’ en dejlig søndag!
    Knus Signe

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: