Gartnerens Have-TV

Så er jeg kom­met der­til hvor jeg gerne vil. Med Gart­nerens Have-TV vil jeg tilbyde en ugentlig video her fra haven (og nogle gange andre sted­er). De første tre video­er er gratis, og du find­er dem her: Gart­nerens Have-TV

Have-tv af den gode gam­le slags, bliv­er der ikke pro­duc­eret meget af mere. Og det vil jeg gerne råde bod på. Jeg satser på at I er mange, der gerne vil inspir­eres og have gode ideer til haven. Med grundi­ge fork­laringer og smukke billed­er. Uden reklamer og vare-anpris­ninger.

Have-tv som i de gode gam­le dage. Men i mod­erne klæder, så du kan streame det når det pass­er dig.

Ny video — del dine stauder

Sep­tem­ber og okto­ber, er et godt tid­spunkt at ommøblere haven. Se hvor­dan 3 små planter på et par år bliv­er til 20 nye.  Og så er der også en Rhodo­den­dron, der skal finde en ny plads. Som­merens tørke har skabt et tomt rum som skal udfyldes i skovhaven.

Tegn et abonnement

Vær med fra starten. Medlem­skab koster kun 59,- kr. pr. måned. Første måned er en gratis prøvepri­ode. Det er lidt under 15 kr. pr. video.

Jeg glæder mig meget til at dele mine haveer­faringer med dig, og inspirere dig til at prøve det af på din egen have. Ideen er, at det skal være så jord­nært som muligt, så det ikke er umuligt for mange at gå ud i haven og gøre det samme. Al video er pro­fes­sionelt pro­duc­eret og redi­geret. Du kan teg­ne dit abon­nement i dag, og være klar til næste video om en uge. 🙂 Jeg håber du vil være med. Det vil glæde mig.

 

 

Please fol­low and like us:
error

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: