Feel good have-tv

Have-tv, af den gode gammeldags slags, er af en eller anden grund udfaset til fordel for konkurrencer og kendiseffekt. På blogs sniger der sig mere eller mindre skjulte reklamer og sponsorerede indlæg ind. Men det får du ikke her.

Gartnerens Have-TV, er garanteret reklamefrit område. Med fokus på indhold og nydelse.

Morten Albek planter et Magnoliatræ. Se det i den nyeste video i Gartnerens Have-TV.

Feel good-tv

Gartnerens Have-TV, er gammeldavs have-tv når det er bedst. I moderne klæder forstås. For du kan se det online når det passer dig. Og se hvert afsnit lige så mange gange du har lyst til det. Lige meget hvor i verden du er.

Men gammeldags i den forstand, at her giver jeg mig tid til at forklare hvad jeg gør i haven. Filmet smukt og i roligt tempo. Jeg har prøvet at trække alt det gode ind i Gartnerens Have-TV som jeg selv elsker at se. Inspiration og gode råd er det jeg gerne vil give videre til havefolket.

Feel good tv på den gode måde. Året rundt.

Torsdags video

Hver torsdag udkommer en ny video online her på siden under Se Gartnerens Have-TV. Har du kommentarer eller forslag, er du mere end velkommen til at sende det til mig.

Hver video vil være omkring 10 min. og følge sæsonen. Indholdet vil hovedsageligt være her fra Gartnerens Have, hvor du følger det jeg laver i haven. Med fokus på, at det er noget du selv skal kunne få lyst til at gøre derhjemme i din egen have.

Dagens video er om tulipanløg i krukker, nytteværdien af nedfaldne blade, og et Magnoliatræ der skal plantes et nyt sted. Næste uge er det bl.a. om æbler og Mormors æblekage (ja, der følger opskrift med) 🙂

HQ – bedste kvalitet

Alt er optaget og redigeret professionelt, så du får videoer i top-kvalitet. Streamet i høj opløsning, så du får den bedste oplevelse.

Meld dig ind

Du får med det samme adgang til alle videoer når du melder dig ind. Og du kan se dem lige så mange gange det passer dig. Når du har lyst.

  • Kig med, og meld dig ind.
  • Det koster kun 59,- kr. om måneden.
  • Ny video hver uge.
  • En måndes gratis prøveperiode, du kan opsige når som helst.
  • Abonnement fornyes automatisk indtil det opsiges.

Jeg kan ikke garantere Daisy (katten) er med hver gang, for katte bestemmer jo lidt selv. Men hun optræder ofte i videoerne. Hold øje med hende. 🙂 

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: