Der er skruet op for varmen og charmen

Roser og Dahlia reagerer på varmen med overdådig vækst og blomstring. Al den varme, der ikke kom sidste sæson (og forrige måske) kommer nu. Det betyder også vanding i større mængder end normalt. Vandede vi overhovedet bedene sidste år? Det tror jeg ikke.

Krukker og bonsai skal altid vandes. For tiden er de ekstra tørstige. Dahliaerne er grådige planter, der har brug for vand og næring for at udfolde deres fulde potentiale.

Bonsai skal også vandes og gødes for at trives. De holdes ikke i den lille størrelse ved at blive pint, men tværtimod skal de være i god og sund vækst for at tåle opholdet i en lille skål og den beskæring, der holder dem i form.

Den tidlige rosenblomstring i år giver en lang sæson for de remonterende. De engangsblomstrende får så ekstra vækst i den lange sæson, som kun vil styrke dem. Bare de får vand og gødning (organisk) nok.

Vi har heldigvis en stor regnvandsbeholder, men det svinder i den. Vi må se hvor længe det varer før den er tom.

 

 

2 kommentarer til “Der er skruet op for varmen og charmen”

  1. Jeg har sagt det før, men jeg siger det igen: Jeg elsker dine fotos. De er så mørke og mystiske med masser af stemning. (Og mørk og mystisk er altså ment som en ros.)
    Har I nogen sinde åben have?
    Mange hilsener Lisbeth

    1. Tak (igen) Lisbeth. Vi har ikke umiddelbart planer om åbent have, men hvis nogen henvender sig åbner vi gerne lågen. Og det hænder 🙂

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: