Den smukke klokkeranke

Næææhhh…, så sprang de ud. De første for nogle dage siden, og efterhånden åbnes der for flere af dem. Cobaea Scandens – klokkeranke, er en utrolig smuk klatreplante, som vi for første gang har prøvet her i haven.
L1014422
Den bliver helt sikkert en årligt tilbagevendende blomst i Lisbeths have. Blomsterne holder tilsyneladende længe.

0 kommentarer til “Den smukke klokkeranke”

  1. Den er så skøn, det er første gang jeg ikke har den i haven i år og det er en stor fejl. Det sker ikke igen, havde lidt for mange projekter i foråret, så jeg regnede med at kunne købe dem, men stødte desværre ikke på dem. Har man først prøvet at have dem, så kan man slet ikke undvære dem, jeg savner dem, også fordi de blomster lige ind til frosten og så har de et smukt eventyrligt løv :-). God fornøjelse 🙂

    1. Du må have den tilbage i repertoiret. Den vokser jo også ret kraftigt, så de grene vi har sat i jorden de vokser op af, skal lige forlænges lidt i højden så der er noget mere at kravle op af. Måske den blå variant skal med næste sæson.

  2. Prøv at skaffe Cobaea Pringle som er vinterhårdfør …. hvis den gror godt, kan blive som ukrudt pgra dens rodudløber
    Har selv haft den i flere år op ad mure
    Cobaea Pringle har jeg kun set i hvid

    1. Tak for det. Den vil jeg helt sikkert kigge efter. Vi har et par steder, hvor den godt kan være uden at udløberne behøves blive et problem.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: